HELPING THE OTHERS REALIZE THE ADVANTAGES OF TOHUMLARFIDANA.NET

Helping The others Realize The Advantages Of tohumlarfidana.net

Helping The others Realize The Advantages Of tohumlarfidana.net

Blog Article

Kalitelitohumları emeğinizle birleştirerek ülkemizde altın değerinde kabul edilenşahane kuzu göbeği mantarları yetiştirebilirsiniz.

sizde eğer üretiğiniz mantarlarınızı satmak isterseniz bu yazının altına yorum kısmına isim soy isim işletmenizin advertisementını ve telefon bilgileriyle beraber e-mail adresinizi yazabilirsiniz.

Hasat süresi sonrasında yetiştirme odası boşaltılır. Oda temizlenip yıkandıktan sonra % four lük formaldehit ile ilaçlanmalıdır.

Kullanacağınız kaplarda karıştırma işlemine başlamadan önce tüm alt tabakaları ve diğer malzemeler tartılmalıdır.

Metilbromid ile yada göz taşı ile kompostun dezenfeksiyonu yapılırken dikkat edilecek nokta hava sıcaklığının twenty°C civarında olmasıdır. Daha düşük sıcaklıklarda metilbromid buharlaşmadığından dezenfeksiyon etkili olmaz.

Kuzu Göbeği Mantarı nedir ve nerelerde yetişir? Kuzu Göbeği Mantarı nasıl pişirilir ve faydaları

Başınızı yesin mantarınız bu ne be basit bir konuyu anlaşılmaz hale getirip birde tarif diye anlatmaya utanmıyor musunuz pislik herifler ya adam gibi anlatın ya def olup gidin insanlarla alay etmeyin be

Daha sonra havalandırma kanalları açılarak bir fanla oda içerisine taze hava verilir ve kompostları çıkan amonyak ve C02 gibi zararlı gazların komposttan dışarı atılması sağlanır. Bu aşamadan sonra kompostun her tonu için saatte 300 m3 taze havaya gerek mantar tohumu vardır.

Misel ön gelişme dönemi kompost içine karıştırılan mantar misellerinin gelişmesi için belirli sıcaklıkta tutuldukları aşamadır Misel ön gelişme döneminde kompost sıcaklığının 20-twenty five°C arasında tutulması gerekmektedir.

Bu nedenle, bu bilgilere dayanarak mantar toplamayın, doğal ortamda mantarlar birbirlerine benzetilebilir ve zehirli olanları ayırt etmek zor olabilir bu yüzden uzman kişiler toplamalıdır..

sixty gün boyunca whatsapp destek hattımızda sizlere kitinizi aldığınız günden başlayarak teknik destek verilecektir.

İtalya’dan kurusunu aldım Sanırım bir süre suda kabartmam gerekecek ama ne kadar bekletmem Lazım bilemiyorum Biliyorsanız bilgilendirirmisiniz lütfen Teşekkürler

Mantarlar doprakta yetişmezler diğer bitkiler gibi fotosentez yapamazla bundan dolayı bitkilere yapışık olarak doğada ağaç diplerinde yetişirler.

Bu kadar lezzetli, sağlıklı ve yetiştirmesi kolay olan bir mantarı tohum olaraksize sunmamak olmazdı. Kuzu göbeği mantarı tohumu ile sizler de kendimantarınızı organik biçimde yetiştirebilir, bu işin ticaretini yapabilirsiniz.

Report this page